Valpkullar

Lyckad parning!

Den 14/2, på Alla Hjärtans dag, parades Disa och Harley. 

Vi förväntar oss friska, stabila, sociala och aktiva hundar som fungerar bra i familjen såväl som i samhället. Både Disa och Harley är av den lite större sorten så det är inte omöjligt att valparna kommer att likna sina föräldrar när det kommer till storlek. 

Kullen är beräknad till den 18/4.

Valpkullen kommer att uppfylla SASK samtliga krav.

Idag, den 18/3, har vi gjort ett ultraljud och Disa är nu konstaterad dräktig! Via ultraljud kan man inte se exakt hur många valpar det kan bli, men veterinären trodde på minst 3 valpar eller fler. 

7/4 Det är väldigt många som hört av sig och vill köpa en valp, tack alla ni som tagit er tid att skriva till oss! Men nu kan vi tyvärr inte ta emot fler intresseanmälningar. 

13/4 2021

Så äntligen, i natt kom de! 

6 små valpar fanns det i Disas mage, 4 hanar och 2 tikar. Tyvärr klarade inte en av hanarna livet så han gick bort efter ett halvt dygn. Det var verkligen sorgligt...

Men nu får vi njuta av 5 fina valpar som kravlar, piper, äter och sover. De går fint upp i vikt och ser starka och livskraftiga ut. Disa är en fantastisk mamma, uppmärksam och omtänksam och lämnar bara lådan när hon behöver komma ut. 

Hanarna är till färgen en merle och  svartvit och en trefärgad svat med lite av vita tecken förutom på mage och tassar. Tikarna är en svartvit med krage och en trefärgad svart med halvkrage. Alla har lång svans med vit tipp. 

Jag kommer framöver att lägga upp mer info och bilder under en ny flik "valparna". 

Solskenets Iron Man, Harley, SE23670/2015


Allmänt

Harley är en social, trevlig hund med stor arbetsvilja. Han är härlig att jobba med eftersom han gärna vill vara till lags och han tycker det är kul att lära sig. Han har en stor leklust, både i kamp och i jakt. Han är en fin familjehund och funkar bra i sitt hem där han bor med sin husse Niclas med familj och där finns också barn, katt, hund, kanin och höns som han umgås med dagligen. 

Hälsa, tävling, meriter och mentalt

HD A
ED utan anmärkning
Ögonlyst utan anmärkning nov 2020

KORAD

Uppflyttad till elitklass spår
Förstapris i lydnadsklass 2 (gamla reglerna)
Utställd med CK

Ägare Niclas Uddén, Rimbo.